Høsten i Betania

Høsten i Betania

Vi gleder oss først og fremst til å være i gang etter sommeren - og at vi fortsatt får samles til gudstjeneste og andre samlinger med tanke på pandemi-situasjonen som fortsatt påvirker samfunnet.

Denne høsten gleder vi oss til å ha en herlig blanding av våre egne ressurser, og i tillegg få spennende besøk av flere forkynnere. Lena Eia, Bente Stenberg, Sondre Hamre og John Arve Lunde blir som vanlig med. I tillegg får vi besøk av David Haddeland, Alexis Lundh, Ole Lilleheim, Gunnar Jeppestøl og Gordon Tobiassen. Vi gleder oss over å ha en stor bredde av menighetens sangere og musikere, og vi skal også feire gudstjeneste sammen med våre venner i Sokndal menighet. Det er altså mye å glede seg over i tiden som kommer!

Det er viktig for oss at vi til en hver tid forholder oss til myndighetenes anbefalinger og restriksjoner, slik at vi er med å hindrer videre smitte. Dette vil dessverre påvirke en del av vårt arbeid, der hvor vi ser at bl.a. meteren kan bli vanskelig å overholde, eller andre situasjoner som gjør at det kan oppstå risiko for en eventuell smitte. Særlig går dette ut over barnearbeidet, hvor vi i høst kun kommer til å kjøre søndagsskole/Immanuel søndager 11:30 - 12:15. Det betyr at barnemøter, junior, Sakkeus og jim inntil videre ikke vil bli arrangert som vanlig. Vi beklager dette på det sterkeste.

Av samme årsak er vi pålagt å registrere hver møtedeltaker på våre samlinger, inkludert gudstjenestene på søndagene. Dette er myndighetenes krav, og årsaken er at vi må kunne vite hvem som var til stede for en eventuell varsling om det skulle oppstå en smittesituasjon. Vi anbefaler derfor fortsatt at alle kommer litt tidligere til våre samlinger for registrering. Inntil videre har vi anledning til å samles maks 200 på våre samlinger.

Powered by Cornerstone