Koronainformasjon Betania - oppdatert

Koronainformasjon Betania - oppdatert

Fra og med 4. januar 2021 trådte det i kraft nye anbefalinger og forskrifter for smittebegrensning. Disse tiltakene varer i første runde til og med 18. januar. I den forbindelse vil de to kommende gudstjenestene (10.jan og 17.jan) bli avlyst.

Oppdatert 04.01.2021

Bakgrunnen for avlysningen av aktivitet fram til og med 18. januar er basert på anbefalingene fra regjeringen som sier at alle organiserte fritidsaktiviteter, idrettsaktiviteter, kulturarrangementer og livssynssamlinger innendørs, anbefales utsatt til etter 18. januar. Videre er forskriften endret til maksimalt ti personer på innendørs idrettsarrangement, kulturarrangement, seminarer, livssynssamlinger, seremonier mv., likevel 200 personer hvor alle i publikum sitter i fastmonterte seter. I begravelser kan det være opp mot 50 personer, selv om setene ikke er fastmontert.

 

Oppdatert 11.11.2020

Etter en vurdering av de generelle smittevernrådene og en presisering av reglene for tillatt antall på arrangement, har Betania besluttet å redusere maks antall i våre samlinger til 50 (pluss arrangørens personell). Dette er i tråd med det mange kirker og forsamlingshus i landet gjør nå. 

Dette gjelder fra og med onsdag 11.11, som innebærer at også søndagsskolen/Immauel vil utgå.

Gudstjenestene vil gå som planlagt, og det er kun antall i salen som reduseres.

Vi viderefører påmelding til gudstjenestene, og du er hjertelig velkommen til å bli med på gudstjeneste i Betania da med maks 50 personer til stede. Påmelding til de kommende gudstjenestene ligger ute, og den finner du her.

 

Streaming av gudstjenester

Fra og med 15.11.2020 vil du kunne streame gudstjenesten direkte fra Betania! Dette gjøres på følgende måte:

  • send en mail til registrering@betania-sokndal.no for å "starte abnonnementet"
  • du vil hver søndag etter registrering motta en link ca kl 10:50 hvor du kan se gudstjenesten
  • ønsker du å avslutte abonnementet, sender du mail til samme adresse og ber om å bli fjernet fra listen

Gjør oppmerksom på at streamen kun går direkte, og kan ikke sees i opptak på annet tidspunkt.

Powered by Cornerstone