Smitteutbrudd i Sokndal

Smitteutbrudd i Sokndal

Vi har fått informasjon om at det i gudstjenesten søndag 14. november og i bønnemøtet tirsdag 16. november har vært personer til stede som senere har testet positivt på covid 19. Nærkontakter til disse er/blir kontaktet. Vi vil på det sterkeste og anbefale folk som har symptomer å teste seg.

Mer informasjon om symptomer og testing: Symptomer, testing og smittevern ved korona - helsenorge.no

Informasjon om hurtigtester med mer fra Sokndal kommune: No kan du ta hurtigtest heime ved luftvegssymptom - Sokndal kommune

I regjeringens pressekonferanse 19.11 har det kommet oppdaterte anbefalinger som retter seg mot testing og oppmerksomhet rundt symptomer.

Ordfører og kommuneoverlege har kommentert situasjonen: " – Vi har vurdert at det ikke er nødvendig med lokale tiltak da smittetallet fortsatt er relativt lavt og under kontroll. Men det oppfordres generelt til å holde seg hjemme dersom man er syk og å ha lav terskel for å teste seg dersom man kjenner symptomer på korona". 

Vi forholder oss til de råd og retningslinjer som kommer fra kommune og helsemyndigheter. Dette betyr at vi kjører aktivtet mer eller mindre som normalt og forventer at alle tar et ansvar med tanke på regjeringens anbefalinger. Vi henviser forøvrig til regjeringens og helsemyndighetenes anbefalinger.

 

Powered by Cornerstone