Pastorinnsettelse i Betania Sokndal

Pastorinnsettelse i Betania Sokndal

Søndag 14. november var det festgudstjeneste med pastorinnsettelse i Betania Sokndal. John Arve Lunde var med og ledet innsettelsen av det nye pastorparet Miriam og Johnny Pettersen, som går inn i tjenesten etter mange år som misjonærer i Belgia og Tyskland.

De har allerede god kjennskap til menigheten som for flere år siden sendte dem på misjonsoppdrag til Europa.Familien Pettersen flyttet tilbake til Norge etter 5 år i Tyskland, og 4 års misjonsarbeid i Belgia. Til sammen har de vært med på å starte 6 kirker i de to landene. Nye ledere er på plass i kirken i Belgia, og de ser fram mot et nytt kapittel i en etablert norsk menighet.

Betania Sokndal har ansatt Johnny i 100% stilling og Miriam i 50%. I tillegg til å bygge menighet her hjemme vil ekteparet fortsatt coache andre gjennom et nettverk som driver med misjon og menighetsplanting.

Her er noen bilder fra innsettelsesgudstjenesten 14. november (Alle bilder: Elias Ulland)

Pastorinnsettelse i Betania Sokndal Pastorinnsettelse i Betania Sokndal Pastorinnsettelse i Betania Sokndal Pastorinnsettelse i Betania Sokndal Pastorinnsettelse i Betania Sokndal
Powered by Cornerstone