Velsignet julehøytid!

Velsignet julehøytid!

Vi hadde vel ikke trodd at julen 2022 skulle være preget av nedstegning, avstand og isolasjon. Det var nok flere av oss som tenkte at forrige jul var en engangshendelse, og at vi ville få normale rammer rundt årets feiring.

Sånn gikk det imidlertid ikke. Det som særlig skiller årets jul fra fjorårets er at vi denne gangen strever med lokal smitte. Dette har gjort at mange opplever situasjonen mer nært og utrygt. Det å avlyse fysisk julekonsert og julegudstjeneste satt veldig langt inne. Vi er glade for at vi har klart å tilby et digitalt alternativ, som vi håper dere alle setter pris på.

Året 2021 var det året Betania ble 100 år, og vi ser med takknemlighet tilbake på vår historie som har ført oss fram til der vi er i dag. Og det var fantastisk å kunne feire selve jubileumet under tilnærmet normale forhold!

Samtidig har det ikke i jubileumsåret bare vært festdager. Å drive menighet gir likevel mening i alle livets faser, og vi vil rette en stor takknemlighet til alle som har bidratt til fellesskapet gjennom året som har gått! Gud er god! Å få familien Pettersen på plass gir oss stor glede og framtidstro. Vi gleder oss virkelig til det som ligger foran! 

Vi ønsker å hilse med Jesaja 9:6, som også Miriam delte i gudsjenesten 19.desember; «For et barn er oss født en sønn er oss gitt. Herreveldet er lagt på hans skuldre. Han har fått navnet Underfull rådgiver. Veldig Gud. Evig far. Fredsfyrste». Dette er julens budskap! 

Vi ønsker med dette å ønske alle en velsignet jul, og et godt nytt år!

 

Powered by Cornerstone