Påskehilsen fra pastorparet

Påskehilsen fra pastorparet

Vi er inne i den stille uke, og vi håper at du nyter en pust i bakken i godværet, gjerne med kvikklunsj og kakao innen rekkevidde - mens du reflekterer over Kongen på korset.

Tenk at Verdens Frelser ble dømt til å dø en kriminells død- anklagen mot ham lød: «Jødenes konge». Og Jesus var virkelig kongen med stor K, den gode Hyrden som ofret livet for fårene, for det var kjærlighet som bandt Jesus til korset, ikke spikrene som ble hamret gjennom hender og føtter. Jesus ble hånet og torturert, forlatt av Gud og mennesker, men Han steg ikke ned fra korset selv om Han hadde muligheten, nei- Han fullførte det Han var kommet for, og bar skammen og smerten som ikke var Hans. Guds Sønn triumferte over alle mørke krefter med kjærlighet som drivkraft. Hans oppstandelse ble opptakten til en ny æra, og kjærligheten vant – for alltid.

«Men listen over all skyld som vi selv skulle ha betalt for, ble spikret fast på korset sammen med Ham. Ved Jesu død på korset tok Han makten fra alle myndigheter og makter som vil anklage oss mennesker. Han gjorde dem til latter da Han offentlig triumferte over dem på korset.»
Kol. 2, 14-15

Til vi sees igjen til oppstandelsesfest 1. påskedag kl. 11:

Velsignet påskehøytid til deg og dine!!!

 

Vennlig hilsen Miriam og Johnny

 

Powered by Cornerstone