Barn

Betania driver et aktivt barne- og juniorarbeid. Vi ønsker å være en positiv og kreativ aktør i bygda vår. Vårt fokus er at alle barn er viktige! Vi vil at barna skal bli bedre kjent med Jesus og gjøre han kjent. Under finner du en presentasjon av alle gruppene og aktivitetene som vi har i Betanias barne- og juniorarbeid.

Søndagsskolen
Søndagsskolen er for alle barn i alle aldre! Søndagsskolen starter i 2. etg hver søndag kl 11:30. Vi har to klasser, i tillegg til Immanuel som er en gang i måneden for de aller eldste:

Sprell
Fra 0 år til 2. klasse. Samles i «juniorrommet».

Trofast
Fra 3.-7. klasse. Har sine samlinger i «ungdomsrommet».

Første søndag i måneden har vi  samlet til SUPERSØNDAG! Her det litt ekstra kos, underholdning og innslag av søndagsskolebarna. Denne søndagen er også Immanuel for de aller eldste.

Det er bare å møte opp ved de aktuelle rommene før søndagsskolen starter.

Kontaktperson: Hanne Mydland

Immanuel

Immanuel er et tilbud fra og med 5. klasse, og er første søndag i mnd. Her er det andakt, bibelvers, kiosk og popcorn! Stort fokus på bibelundervisning.

Kontaktperson Bonnie Brambo

Barnemøte
Hver første mandag i måneden har vi barnemøte som er lagt opp for og med barn. Her har vi friske sanger, kreative andakter, konkurranser med mer. Etter barnemøte er alle velkommen til kveldsmat i kaféen.

Kontaktperson Hanne Mydland

Sakkeus
Sakkeus er barnekoret i Betania. De øver hver mandag fra kl 17:00-17:55, og er for barn fra 4 år og oppover.

Kontaktpersoner: - Anette Omdal - Iris Nymark Brown - Karoline Malene Barstad

Junioren
Her samles barn fra 1.-7.klasse mandager fra kl 18:00 -19:15. Vi samles ca 3 mandager i måneden til felles andakt og hobbygrupper. Vi har også filmkvelder, uteaktiviteter og hver høst reiser vi på overnattingstur til Lunden Leir-og Fritidssenter.

Kontaktperson: Bente M Hadland

Powered by Cornerstone