Barn

Betania driver et aktivt barne- og juniorarbeid. Vi ønsker å være en positiv og kreativ aktør i Sokndal, og vårt fokus er at alle barn er viktige! Vi vil at barna skal bli bedre kjent med Jesus og gjøre Han kjent. Under finner du en presentasjon av alle gruppene og aktivitetene som vi har i Betanias barne- og juniorarbeid.

 

Søndagsskolen
Søndagsskolen er for alle barn i alle aldre! Søndagsskolen starter i 2. etg hver søndag kl 11:30. Vi har tre klasser hver søndag. 

Minisprell
Barn i barnehagealder som samles i «juniorrommet».

Sprell
Fra 1-3 klasse. Har sine samlinger i «ungdomsrommet»/cafeen

Trofast
Fra 4-7 klasse har sine samlinger i kafeen/møterom

I tillegg har vi Immanuel (for 5.-7. klasse) hver første søndag i måneden og Petra (fra og med 8. klasse) hver tredje søndag i måned. 

Vi er en menighet som legger stor vekt på familie; den nærmeste - men også den større menighetsfamilien. Vi starter alltid gudstjenesten sammen med alle generasjoner, der vi tilrettelegger den første halvtimen til alle aldresgrupper.

Pandus, vår søndagsskolemaskot, kommer i løpet av møte å hente barna til søndagsskolen!

Kontaktperson: Annett Rek

 

Immanuel

Immanuel er et tilbud fra og med 5. klasse, og er første søndag i mnd. Her er det andakt, bibelvers, kiosk og popcorn! Stort fokus på bibelundervisning.

Kontaktperson: Bonnie Brambo

 

PETRA

Petra er for deg som går i 8. klasse og oppover. Vi samles hver 3. søndag kl 11:30, og fokuserer på trosforsvar og Bibelens troverdighet.

Kontaktperson: Bonnie Brambo

 

Alle-sammen-søndag

2-3 ganger i løpet av halvåret har vi "Alle-sammen-søndag"!  Som en stor familie som samles til bursdag eller høytidsdager, så ønsker også vi som menighet til å samle oss som storfamilie flere ganger i året. Vårt ønske er en festgudstjeneste hvor alle generasjoner skal bli møtt. Barnekoret opptrer og vi har konkurranser, sang, preken, bønnestasjoner og avslutter med felles måltid etter hver allesammen søndag.

 

Sakkeus og Minisakkeus
Sakkeus og Minisakkeus er våre to barnekor!

Minisakkeus for barn i barnehagealder, som øver annen hver mandag fra kl.17:00 - 18:00
Sakkeus: Barn fra 1.-7. klasse, og øver annen hver mandag kl.17:00 - 18:00

Kontaktpersoner: Anette Omdal - Iris Nymark Brown - Annett Rek

 

Junioren
Her samles barn fra 1.-7.klasse hver mandag fra kl 18:00 -19:00. Vi samles først til andakt i møtesalen og etterpå deles vi i mange forskjellige aktivitetsgrupper: Klatring, matlaging, hobby, eksperimenter, Connect m.m. Gruppene rullerer og ca. hver sjette mandag har vi fellesopplegg i møtesalen med andakt, hvor også Sakkeus opptrer. Det er lek og underholdning, og vi avslutter med felles kveldsmat i kafeen.

Kontaktperson: Annett Rek

Powered by Cornerstone