Ungdom

// KORONAINFO // PÅMELDING TIL UBETANIA NEDERST PÅ SIDEN //

ubetania er navnet på ungdomsarbeidet vårt. Ungdommene har stort sett sine aktiviteter i helgene, og her er en oversikt over hovedaktivitetene:

Lørdag
Hver lørdag samles ungdommene til stort ungdomsmøte! Her er det lovsang, lek og moro og inspirerende forkynnelse som står i fokus. Alt som skjer i regi av ubetania er Jesusfokuser og bibelbasert. Utover kvelden samles ungdommene i 2. etg til spill, kiosk og sosialt samvær.

Life-grupper
Dette er smågrupper som samles annenhver uke til undervisning, noe å bite i og mye gøy. Gruppene er delt inn i jente/guttegrupper, der du er sammen med ungdommer fra ditt klassetrinn. For mer info /ønske om å bli med kontakt Maria Louise Hamre på tlf 977 63 014 

 

// KORONAINFO //

Vi starter nå opp igjen med ungdomsmøter hver lørdag for alle under 20 år. Vi starter med felles møte kl. 20.00, så fordeler vi de ulike klassetrinnene på ulike rom for sosialt til kl. 00.00.

Du som er over 20 år kan følge møte live på facebook siden vår, så håper vi regjeringen snart åpner opp for at dere også kan delta på ungdomsmøtene.

Påmelding til ubetania

8.klasse lørdag

9.klasse lørdag

10. klasse + VGS lørdag

Powered by Cornerstone