SMÅFELLESSKAP

Det store og det lille er et uttrykk for det samme; samme kirken, samme fokus: at folk blir kjent med Jesus og følger etter Ham! I det store fellesskapet er han Gud, den opphøyde og allmektige, som vi sammen med storfamilien feirer og opphøyer, i det lille fellesskapet kommer Han nær og blir personlig.

Vi satser nå knallhardt på småfellesskap i Betania! Dette er ikke nok en aktivitet å legge til i din travle kalender eller et tilbud for spesielt interesserte- dette er pulsen av menighetslivet, dette er den bibelske metoden; et disippelgjørende fellesskap, hvor vi midt i hverdagen hjelper hverandre til å finne en hverdagsrytme med Gud; hvor vi deler tro og liv, ber for hverandre og deler oppmuntrende ord fra Bibelen.

Vi har flere grupper med hjerterom for nye mennesker, samt flere nye ledere klare for å starte nye grupper! Småfellesskap er for erfarne troende og for deg som er nysgjerrig på tro. Det er grupper for par, for menn, for damer – for DEG! Vil du vite mer? Send en mail til Johnny Pettersen

 

Powered by Cornerstone