En ny begynnelse

Å bli frelst, eller egentlig: å bli gjort hel, er å overgi seg til den Gud som designet deg, og derfor vet aller best hva du er designet til: nemlig å leve sammen med Ham! Menneskeheten har søkt å re-etablere relasjonen med Gud siden syndefallet ødela idyllen i Edens hage, men til ingen nytte- all verdens iherdige egeninnsats kan ikke føre deg inn i den hellige Guds nærhet. Jesus Kristus er nemlig den eneste veien inn dit. Sannheten om oss mennesker er at vi har en umistelig verdi som skapt i Guds bilde, samtidig er det også sant at vi alle er syndere som i oss selv ikke fortjener noe fra Gud. Sannheten om Gud er heldigvis at hans kjærlighet til oss er ubegripelig gigantisk- sterkere enn døden er hans kjærlighet, og Guds gode vilje for alle mennesker er at vi skal leve et evig liv i skjønn forening med Ham og hverandre. Å snu seg mot Gud og med oppriktighet be Jesus om tilgivelse for alle feiltrinn og be Ham om et nytt liv, er all egeninnsats som trengs- da kommer troen som en gave og Han gjør alt nytt:

For dersom du med din munn bekjenner at Jesus er Herre, og i ditt hjerte tror at Gud oppreiste ham fra de døde, da skal du bli frelst. Rom 10, 9

Hvis du ikke har overgitt ditt liv til Gud, trenger du ikke vente til neste møte i Betania, eller neste samtale med en kristen du vet om for å gjøre det. Gud er tilgjengelig 24/7 og dukker opp på et hvert sted noen roper på Ham. Du kan selv formulere en enkel bønn til din pappa Gud som for eksempel ligner på denne:

Gud. Takk for at jeg får komme til deg akkurat slik jeg er. Jeg forstår at jeg har bommet på målet, og at jeg trenger din hjelp. Takk for at du tilgir meg. Jeg tror at Jesus døde for meg, og stod opp igjen for min skyld, for å fikse vår relasjon. Jeg tar imot denne gratis gaven du gir meg. La meg bli ditt barn og leve resten av livet som en etterfølger av deg. I Jesu navn. Amen

Dersom du nå har sagt dette til Gud av et oppriktig hjerte, har du gjort ditt livs viktigste valg- gratulerer!! Du har lagt ut på ditt livs reise- og å lære mer om hva Gud sier og hvordan han tenker gjennom Bibel, bønn og fellesskap med andre i Guds familie, er Guds egen oppskrift på hvordan man kan vokse i dette nye livet. Vi vil veldig gjerne hjelpe deg videre på veien, gi deg en bibel og noen gode tips, så nøl ikke med å ta kontakt på telefon eller kom innom Betania- du er VARMT velkommen!

Powered by Cornerstone