Kongen kommer!

Kongen kommer!

Ingen vet dagen og timen når Kongen kommer, men at han kommer med kraft og stor herlighet, er sikkert. Han kommer for å hente sine, han kommer fordi han lengter etter å være sammen med oss.

Mange kjenner på frykt og usikkerhet når de tenker på Jesu gjenkomst, men egentlig er det hele en gigantisk kjærlighetshistorie:

 «La ikke hjertet bli grepet av frykt! Tro på Gud og tro på Meg! Nå går Jeg til Gud, Min Far, i Himmelen og forbereder en plass for dere der. I Hans hus er det mange rom. Når Jeg er ferdig med å forberede plassen for dere, vil Jeg komme tilbake for å hente dere. For dere skal være der Jeg er!» Joh. 14, 1-3

Som en brudgom lengter han, og en himmelsk bryllupsfest forberedes ned i minste detalj- det store spørsmålet er bare: er bruden klar?

Våk og be, stå stødig og hold ut, oppfordrer Jesus. Frafall og falske profeter, krig og naturkatastrofer, lovløse tilstander og iskalde relasjoner- mange utfordringer venter i tiden før Kongen kommer tilbake. Som veer før en fødsel, er det i økende grad heftig mens det står på, men resultatet er jo det nydeligste: min Konge og jeg sammen for alltid!

Gud lover og at de siste dager skal preges av frelse, oppvåkning og erfaringer med Den Hellige Ånd som mangler sidestykke i historien! Det eneste vi kan gjøre for å speede opp hans komme, er å innby flere bryllupsgjester, for Han returnerer ikke for å dra festen i gang før huset er sprengfullt av gjester!

Powered by Cornerstone